Cum ne alegem hartia pentru tipar?

Hartia super mata - Sunt persoane care iubesc imaginea pura, nealterata nici de cel mai mai mic reflex al luminii in mediul in care sunt privite. Indiferent de tipul si intensitatea iluminarii, pe tiparul realizat pe aceasta hartie nu se va vedea nicio reflexie. Trebuie avut in vedere faptul ca pe hartia tipografica super mata culorile nu vor fi foarte saturate.

Hartia mata - Fotografii, in special, prefera hartia mata. Nu are reflexe necontolate ale luminii pe imagine si este foarte placuta atingerii. Printul pe hartie mata nu face niciun compromis in redarea corespunzatoare a imaginii, ofera un aspect viu al culorilor, a densitatilor lor si a contrastului necesar.

Hartia lucioasa - In publicitate suportul lucios este cel mai potrivit. Mai ales dacă exista in imagine culori vii, cu aspect sticlos, contraste puternice, definitie buna a contururilor ai a detaliilor, un print de calitate va atrage imediat privirea tuturor. Hartia lucioasa tiparita este tot ce-i trebuie unui brand pentru a fi puternic sustinut vizual.

Hartia canvas - Multa vreme pictura a dominat vizualul prin infinitele posibilitati de exprimare prin culori, tuse specifice si subiecte abordate. Aparitia fotografiei a determinat acceptarea unanima a coexistentei celor două tehnici de imortalizare a unor imagini, peisaje, portrete, imagini abstracte sau de atmosfera. In tipografie, hartia canvas are pozitia ei bine stabilita. Materialul are un aspect rugos, cu o textura ce imita panza de pictura. O imagine potrivita, fie ca e vorba de un peisaj mirific, pictural sau de o reproducere a unei picturi, este extrem de bine pusa in valoare pe acest material.

Tipografie Bucuresti, tipografie offset si digitala la preturi mici. Alege hartia potrivita pentru tipar.
HARTIA PENTRU TIPAR
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0721.028.094
tipografie Bucuresti pliante afise
TIPAR FLYER-E PLIANTE BUCURESTI
RAPID - IMPECABIL - PRETURI FARA CONCURENTA!
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipar digital tiparituri Bucuresti
preturi tipar tipografie
tipografie Bucuresti preturi mici